понедељак, 22. март 2010.

Sport

Košarkaši Smedereva dočekuju danas drugi tim FMP – a, u meču 22-og kola Prve B lige. Utakmica u Dvorani Smederevo pocinje u 18 casova.

Fudbaleri Smedereva pobedili su Vojvodinu 1:0, u meču 19-og kola državnog šampionata. Smederevci u sredu gostuju Crvenoj zvezdi.

Rukometaši Smedereva izgubili su od ekipe Vojvodine 27: 24, u okviru 21-og kola Super lige. U sledećem kolu Smederevci su  slobodni.

Kuglaši Smedereva izgubili su od kruševačkog  Car Lazara, rezultatom 6:2, u derbiju 16-og kola Prve lige Srbije – grupa „Centar“. U pretposlednjem kolu Smederevci gostuju kragujevačkom  Vodovodu.

Takmičari džudo-klubova „Bezbednost“ i „Mladost-Carina“ proteklog vikenda osvojili su 5 medalja. Na Prvenstvu Centralne Srbije,  džudisti „Mladosti“ izborili su po jedno zlato, srebro i bronzu i plasirali se na državno prvenstvo sledećeg vikenda u Beogradu. Kadeti Džudo kluba „Bezbednost“, na državnom prvenstvu u Novom Sadu, zauzeli su jedno prvo i jedno treće mesto i tako ušli u izbor za sastav reprezentacije.

RSS Kanal